Boekingsformulier

Andere combinaties zijn mogelijk, gelieve ons te contacteren met uw specifieke vragen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

* Reserveringen van een gids gebeuren online of per email aan de hand van de bestelbon en dit ten laatste 24 uur vooraf. Een schriftelijke bevestiging van onze gidsendienst volgt.

* De bezoeken gebeuren met de bus/minibus van de klant. De bus is voorzien van een microfoon en zitplaats voor de gids. Voor een rondleiding te voet : maximum 25 personen per gids. Indien gewenst kan GBB contactinfo bezorgen van busbedrijven.

* GBB kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of schade tijdens een bezoek, noch voor een tekort aan gidsen veroorzaakt door laattijdige wijzigingen.

* Betaling: Factuurdatum via overschrijving op het rekeningnummer van GBB: IBAN: BE83 7350 3461 2315; BIC: KREDBEBB. In geval van CONTANTE betaling in euro ontvangt u enkel een betaalbewijs van de gids. Noch cheques noch kredietkaarten worden aanvaard. Alle banktransactiekosten zijn ten laste van de klant.

* Vertraging : De gids wacht 1 uur (30 minuten voor een korte wandeling of voor de wandelingen voor kinderen) op de afspraakplaats. Na deze wachttijd kunnen wij het bezoek niet meer verzekeren. De rondleiding eindigt steeds op het voorziene uur.

* Annuleringen: deze worden per mail gemeld tijdens de openingsuren van het kantoor (maandag tot vrijdag: 9u tot 16u)

* Annuleringskosten: Na ontvangst van de definitieve bevestiging met de contactgegevens van de gids tot en met 8 werkdagen voor de opdracht rekent GBB 50 euro administratiekosten. Daarna: van 7 tot en met 4 werkdagen vooraf : 50% van het totale bedrag – Vanaf 3 werkdagen vooraf: totaliteit van de som.

* Wijzigingen: Wijzigingen minder dan 3 werkdagen vóór de rondleiding kunnen niet meer verzekerd worden.