GDPR

General Data Protection Regulation

GBB (Gidsen voor Brussel en België) bewaart enkel de gegevens die ze van u ontvangt - inclusief contactgegevens - voor het reserveren van een gidsbeurt of andere activiteit die door GBB wordt aangeboden.

Deze informatie wordt opgeslagen in de beveiligde database van GBB vzw, Paul Hankarstraat 17, 1180 Brussel. Deze gegevens worden gebruikt om de aanvragen van gidsbeurten correct in te boeken en om een driemaandelijkse nieuwsbrief te versturen. Op basis van ingevulde gegevens worden geen marketingprofielen aangemaakt en de informatie wordt niet gedeeld met derden. De website van GBB maakt geen gebruik van cookies.

Voor het versturen van nieuwsbrieven maakt GBB enkel gebruik van naam, voornaam, bedrijfsnaam en e-mailadres. De gegevensverwerker voor het versturen van nieuwsbrieven is Flexmail met hoofdkantoor in Genk, België. Iedereen die een nieuwsbrief van GBB ontvangt, kan zich op elk moment online uitschrijven.

Persoonsgegevens worden bewaard zo lang dat nodig is om u diensten te verlenen die u zelf aanvroeg of waarvoor u toestemming gaf. Indien u uw gegevens wenst in te kijken, aan te passen of te laten verwijderen, dan kan dit steeds via e-mail aan guides@guidesbrussels.be.

GBB verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.