Gidsen Brussel België


Wie zijn wij

Gidsen Brussel en België is een vereniging van 40 enthousiaste en professionele gidsen opgericht in 1969.

Wij bieden rondleidingen in 11 verschillende talen: Nederlands - Engels - Frans - Duits - Italiaans - Spaans - Portugees - Grieks - Russisch - Pools en Japans. 

U kan ons boeken voor bezoeken in heel België: onder andere Brussel, Brugge, Gent, Antwerpen en Waterloo. Wij zijn de perfecte partner indien u een van deze prachtige steden wenst te ontdekken met familie, vrienden, collega's, of zakenpartners.

Meer informatie?

Prijzen

Een standaard rondleiding (tot maximum 3 uur) kost € 187 per gids. Een volledige dag (maximum 9 uur: 8 uur rondleiding + 1 uur lunchtijd) kost € 363.

Voor het luistercomfort van de wandelaars is elke groep beperkt tot een maximum van 25 personen, tenzij anders vermeld op de pagina. Hebt u meer dan 25 deelnemers dan boeken wij een extra gids. In dat geval kunt u opteren voor gidsen in een verschillende taal.

Er zijn geen extra kosten voor rondleidingen in het weekend.

Gegidste wandelingen

Verken onze standaard rondleidingen op deze website (navigatie bovenaan de pagina).

Of vraag een offerte aan indien u een gepersonaliseerde rondleiding wenst.

We vermelden alleen de meestgebruikte startplaatsen. Wenst u elders in het centrum af te spreken, duid dan uw keuze aan bij het boeken van de wandeling (adres van uw restaurant, hotel, kantoor, …).

Neem gerust contact op voor meer informatie.